Muzikanten

Anne

m-Anne

Viool

Anne Bakker (Hoogezand Sappemeer, 1989) studeerde jazzviool aan de conservatoria van Rotterdam en Arnhem, waar zij lessen volgde bij o.a Eric Vloeimans, Simon Rigter, Ed Verhoeff, Michael Gustorff en Micha Molthoff. In 2011 behaalde ze haar diploma. Als violiste is ze actief in de wereldmuziek, maar ook in de jazz- en popmuziek en bij theaterproducties. Anne speelt op een een viool, gemaakt in 1997 door Jan van der Elst, en een E. Sartory model stok. Deze zijn haar in bruikleen gegeven door het NMF (Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, www.muziekinstrumentenfonds.nl).

Funda

m-Funda

Zang

Funda Yılmaz

 

 

 

 

Sándor

m-Sandor

Contrabas

Sándor Kém is geboren in Hongarije. Hij studeerde contrabas aan het conservatorium in Rotterdam. Hij studeerde ook in Amerika aan het UNT met grote meesters zoals Rufus Reid, Eddie Gomez en Mike Richmond. Sándor heeft ook zijn master studie aan het Codarts in Rotterdam succesvol afgesloten. Hij speelt in verschillende formaties waaronder de Malando Orchestra, de Benoit Martiny Band en is regelmatig te horen op het North Sea Jazz Festival.

 

Ulaş

m-Ulas

Percussie

Ulaş Aksünger is Geboren en getogen in in Mannheim (Duitsland) en is Turks/Zaza van afkomst. Sinds 2003 woont hij in Nederland. Hij studeerde Latin Percussie aan de Hogeschool voor de kunsten, Codarts in Rotterdam waar hij cum laude afstudeerde. De muzikale stijlen waarmee hij zich bezig houdt, variëren van Jazz, Pop, Latin, Brazil tot Folkloristische stijlen en kruisingen van muziek uit Turkije, de Balkan, Arabie en verschillende Gypsy stijlen. Hij speelt in verschillende bands en projecten in binnen en buitenland. Ulas is momenteel ook bezig met een jazz masterstudie percussie aan het Conservatorium van Amsterdam.

 

Göksel

m-Göksel

Gitaar, saz en zang

Göksel Yilmaz is geboren in Nederland en is van Arabische afkomst.
Op jonge leeftijd speelde hij al saz en specialiseerde zich in de Turkse volksmuziek. Later studeerde hij klassiek gitaar aan het conservatorium te Enschede bij de bekende concertgitarist en componist Louis Ignatius Gall. Hij richtte de band “Anadolu Ezgisi”op warmee hij 10 jaar lang optrad. Daarna richtte hij het “Göksel Yilmaz Ensemble” op waarmee hij eind 2011 een CD uitbracht. Göksel speelt momenteel in verschillende ensembles en is voornamelijk bezig met componeren en met het promoten van zijn ensemble.

Webdesign: Hewigraphic